luni, 27 decembrie 2010

Slabeste cu ceai alb

Originar din Provincia Fujian a Chinei, ceaiul alb provine din aceeasi planta din care provin si ceaiul verde, si cel negru, planta numita Camellia Sinensis. Diferenta dintre tipurile de ceai este data de metodele de recoltare, dar si de partile plantei care sunt folosite.

Astfel, daca in cazul ceaiului verde, de exemplu, vorbim mai ales despre frunzele uscate si prajite intr-o maniera traditionala, in cazul celui alb atentia este indreptata spre muguri si frunze tinere care nu sunt procesate aproape deloc, ci doar uscate la soare.

Datorita continutului sau bogat de antioxidanti si aminoacizi, ceaiul alb inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si previne aparitia unora noi. In plus, el scade tensiunea arteriala si protejeaza intreg sistemul circulator.

Studii recente au demonstrat faptul ca persoanele care beau doua cani de ceai alb in fiecare zi, au cu 50% mai multe sanse de a supravietui unui atac de cord.



Pe langa aceste lucruri, se spune despre el ca protejeaza si oasele, ne fereste de carii si este un antibacterian natural foarte bun.

Ceaiul alb te ajuta sa slabesti

O alta caracteristica importanta a ceaiului alb este aceea ca stimuleaza arderile, ajutandu-te sa scapi de kilogramele in plus, intr-un timp relativ scurt. In plus, acest tip de ceai impiedica depunerile ulterioare de grasime, astfel incat efectul sau este atat unul de subtiere, cat si de remodelare.

Ceaiul alb si anasonul, combinatia ideala pentru un corp frumos

Daca ceaiul alb te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, anasonul vine in completarea procesului de remodelare corporala naturala si ajuta la stimularea productiei de colagen, remodeland pielea in timpul si dupa procesul de slabire.

Aceasta planta minune provenita din sud-vestul Asiei este cunoscuta pentru efectele sale miraculoase asupra pielii, astfel incat daca te hotarasti sa te apuci de o cura de ceai alb, nu uita sa ai la indemana si niste anason .